PRET PERSONALIZARE PIXURI

Cauti informatii despre pret personalizare pixuri? Bine ai venit! Vei gasi aici totul despre pixuri promo si despre ofertele noastre. Daca totusi inca nu esti lamurit, contacteaza-ne telefonic sau prin email. Asa vei primi raspuns la toate intrebarile legate de ofertele noastre.

Pixurile personalizate reprezinta o metoda eficienta si destul de consacrata de promovare. Alege si tu una dintre metodele noastre de promovare, nu inainte de a studia rubrica de preturi personalizare pixuri. Vezi ce te avantajeaza si lanseaza comanda!

Daca esti aici, te afli deja cu un pas inaintea concurentei! Fii istet si alege calitatea! Vei primi inclusiv consultanta in ceea ce priveste grafica aleasa!

Vom fi alaturi de tine pas cu pas si te vom ghida in alegerile facute.  Te vom ajuta sa alegi culoarea potrivita, dar si materialul din care sa fie confectionat pixul. Vom alege totul in functie de publicul tau tinta. Exact ca atunci cand un designer vestimentar te ajuta sa te imbraci in functie de anotimp si de tipul evenimentului la care participi.

Asa si noi te vom ajuta sa alegi grafica potrivita, culoarea potrivita si materialul potrivit. Astfel, clientii tai te vor aprecia prin prisma instrumentului de scris personalizat.

Ofertele noastre sunt exprimate in euro si se refera la urmatoarele tipuri de personalizare:

Grabeste-te sa fii invingator! Personalizeaza instrumente de scris si ofera-le clientilor tai un cadou inedit si elegant.

Insusi acestia vor fi pionii tai in cursa pentru promovare. Te vei promova cu ajutorul clientilor deja existenti rasplatindu-le fidelitatea. Un instrument de scris personalizate cu logo-ul firmei tale este un cadou genial si elegant. Acesta va fi purtat la buzunarul de la piept sau in geanta clientului la fel ca si un obiect de suflet.

Pret personalizare pixuri plastic (vopsea)

Pret personalizare pixuri metal (vopsea)

Pret personalizare pixuri metal (gravura pe pixuri lucioase)

Pret personalizare pixuri metal (gravura pe pixuri soft touch)

*Preturile sunt exprimate in euro (€) si sunt fara TVA